Hirdetés

Ilyen lett a Habony-féle 888.hu hírportál

2015.09.18. 13:13

Ilyen lett a Habony-féle 888.hu hírportál

Elindult: szabad vasárnap, kinyílott a pitypang, piszkos tizenettő meg ilyesmi...

Hirdetés

A már létező portáloktól lényegében mindenben különbözni kíván az új honlap – mondta a portált működtető Modern Media Group Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek. Keresztesi Péter kiemelte: – Már az oldal külső megjelenését tekintve is szembetűnő a frissessége, nemigen találni párhuzamosságokat más hazai portálokkal. A hangneme pedig sok esetben inkább áll közel egyfajta frivol, underground-vonulathoz, mint a Magyarországon megszokott hírportálok stílusához  – fogalmazott, hozzátéve, hogy a rovatok szerkezete, szerkesztési elve és tartalma is jelentősen eltér a Magyarországon megszokottól. Erre Keresztesi Péter példaként említette a 8)8)8) című rovatot, amelyben nyolc pontban, nyolc különböző aspektusból olvashatnak elemzést egy-egy érdekes hírről az érdeklődők. 

Piaci rést láttak

– Azért született döntés az új hírportál elindításáról, mert köztudott, hogy az online-piac hosszú évek óta a médiapiac legdinamikusabban fejlődő területe, amelyben remek üzleti lehetőségek rejlenek – mondta. A szóban forgó terület véleménye szerint olyan különleges szegmens, amelyben viszonylag dinamikusan lehet fejlődni, ha megfelelően definiálják azt, hogy kihez szeretnénk szólni, és ehhez megtalálják a megfelelő stílust és hangnemet. A 888.hu elindítói piaci rést láttak ezen a területen, amit szeretnének betölteni.

Elmondása szerint a portálnak a 40-es, vagyis inkább a fiatalabb, az újdonságokra legnyitottabb korosztály lesz a célközönsége. De – mint mondta – örömmel fogadják a 40 éven felüli látogatókat is. 

Impresszum

Főszerkesztő-hírigazgató:
G. Fodor Gábor

Főszerkesztőhelyettes:
Pápai Csaba
Márkus András

Munkatársak:
Bertha László
Kővári Bence
Horváth József György
Sipiczki Barna
Stöckert Dávid

Kiadó:
Modern Média Group Zrt., 1036 Budapest, Perc u. 8.
Vezérigazgató:
Dr. Keresztesi Péter

Hirdetés

Hirdetés