Hirdetés

Hirdetés

Hárman is életüket vesztették az utakon

2015.12.16. 00:06

Hárman is életüket vesztették az utakon

Tragikus kedd este.

Hirdetés

Csornánál egy vasúti átjáróban halt meg két ember, miután egy gépjármű egy vasúti átjáróban összeütközött egy Intercity vonattal. A Kóny és Csorna közötti, fél- és fénysorompóval nem biztosított vasúti átjáróba egy személyautó lassítás, illetve megállás nélkül hajtott be, s összeütközött a Budapestről Sopronba tartó intercityvel. A mozdony maga alá gyűrte a személygépkocsit és mintegy háromszáz méteren át maga előtt tolta. Az ütközés következtében az autó utasai életüket vesztették, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

Rendőrök helyszínelnek a vonatról "lehámozott" autó mellett

Halálos baleset az 1-es főúton is

Egy ember életét vesztette, egy másik életveszélyesen megsérült abban a balesetben, amelyik kedd délután történt Biatorbágynál: két személyautó ütközött össze az 1-es főúton - tudatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy az ütközés miatt az egyik autó árokba rohant, a benne utazó két nő a roncsok közé szorult. A törökbálinti tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki őket, a járműben utazók egyike a mentők többszöri újraélesztési kísérlete ellenére a helyszínen életét vesztette, másikuk életveszélyesen megsérült. A másik autó sofőrje könnyebben sérült.

Rendőr helyszínel összetört gépjárműnél Biatorbágynál, az 1-es főút mellett

Galéria

Hirdetés

Hirdetés