Idén is Debrecen lett az Internet Kultúra Fővárosa

2015.12.04. 08:29

Idén is Debrecen lett az Internet Kultúra Fővárosa

Átadták Az Év Honlapja díjait.

Hirdetés

Hirdetés

Tizennegyedik alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, "Az Év Honlapja" pályázat.

Egyre több a profi honlap és megoldás

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett. A díjátadónak december 2-án a Danubius Hotel Helia adott otthont. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdette ki az idei nyerteseket. „Évről évre egyre komolyabb pályázatokat kell értékelnünk a zsűrizés során, ami tényleg nem könnyű munka. Számunkra nagy öröm látni, hogy profi honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba. Külön hangsúlyoznám, hogy idén nagy meglepetést okozott a Vendéglátás és a Portfólió oldalak kategória, ugyanis ebből látszik, hogy már nemcsak a nagy vállalatok, hanem a kisebb cégek, magánszemélyek is egyre komolyabban veszik az online jelenlétet! Ez számukra is nagyon fontos dolog!” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Debrecen ismét az élen van internetes kultúrában

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés a Szolgáltatás (32), az E-kereskedelem (24), illetve a Márkasite (21) kategóriába érkezett. De sok jó megoldás született az applikációk területén is. Az estről díjjal térhetett haza többek között a Telenor.hu, a Globalplaza.hu, az International Business School, az mno.hu, a mindmegette.hu, a Herendi Porcelán és a tények.hu weboldalak képviselői is. A közönségdíjat közel 3000 szavazattal a Go! Angol weboldal nyerte.

Az Internet Kultúra Fővárosa pedig sorban másodjára Debrecen lett.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés