Hirdetés

Ismét fejleszt a Wizz Air!

2016.01.19. 13:35

Ismét fejleszt a Wizz Air!

Egy új úti céllal és járatszám-növeléssel bővítik a kínálatot.

Hirdetés

Hirdetés

Heti kettőről heti négyre növeli lisszaboni járatai számát a nyári menetrendben, március 27-től a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság.

Azonnal léptek a TAP kivonulásával

A légi cég január 19-ei, keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, emellett új járatot indítanak Budapestről Bukarestbe szeptember 19-től, az útvonalon szintén heti négyszer közlekednek majd a társaság Airbus A320-asai. A Wizz Air azt követően jelentette be járatainak növelését, hogy a portugál TAP légitársaság közölte,  egyebek mellett a bukaresti, a göteborgi, a hannoveri és a zágrábi járata mellett a budapestit is megszünteti a nyereség optimalizálása érdekében. Szolnok Péter, a cég magyarországi képviseletvezetője a magyar Hírlapnak elmondta: a légitársaság élére tavaly új vezetés került, amely egy más működési koncepció és stratégia mellett döntött. Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója kedden az MTI-nek azt mondta,  
van másik szolgáltató, amelyik a TAP portugál légitársaság megszűnő útvonalain közlekedik, a Lisszabon-Budapest útvonalon például a Wizz Air is repül. A népszerű útvonalak általában nem maradnak sokáig üresen a piacon - jegyezte meg.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés