Hirdetés

Kirúgta Ákost a Telekom

2015.12.16. 14:16

Kirúgta Ákost a Telekom

A női emancipációról mást gondolnak.

Hirdetés

Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek. A Kossuth-díjas popsztár nemrég egy Echo TV-s interjúban beszélt arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női emancipáció nem egyezik a normalitással.

A Magyar Telekom Csoport az Index megkeresésére közleményben válaszolt. Ebben kifejtik, hogy Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit nagyra becsülik, és köszönettel gondolnak vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor nem tartják összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét a cég hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.

Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását."

- írta az Index megkeresésére a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Ákos szerdán és csütörtökön is nagykoncertet ad a Budapest Arénában.

Hirdetés

Hirdetés