Hirdetés

Kubatov „kigyúrt kopaszai” miatt lázad az ellenzék

2016.02.23. 15:35

Kubatov „kigyúrt kopaszai” miatt lázad az ellenzék

Még láncos kutyákat is emlegetnek.

Hirdetés

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint a Fidesz erőszakosan, "a politikai terrorizmus eszközrendszerét felhasználva" akadályozta meg ismét a népakarat érvényre juttatását a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, amelyhez a Nemzeti Választási Iroda (NVI) is asszisztált.

Amint arról beszámoltunk,  Nyakó István szocialista politikus népszavazási kérdést nyújtott be az NVI-nek a vasárnapi zárva tartás ügyében, a Kúria határozathozatalának nyilvánosságra kerülése után azonban megelőzték őt, az időbélyegző először két magánszemély beadványára került rá.

Tóbiás azon gyanúnak adott hangot, miszerint a "Kubatov féle fradi security" tagjai voltak jelen a Nemzeti Választási Iroda épületénél, megakadályozva, hogy állampolgárok éljenek a népszavazás kezdeményezésének lehetőségével. Szavait az FTC ultráinak hasonló tartalmú nyilatkozatával próbálta alátámasztani.

Ki irányítja a "fradi security" tagjait? Ha Kubatov Gábor, akkor a Fidesz alelnökeként vagy magánemberként tette ezt? Döntött-e arról a Fidesz elnöksége, hogy így kell megakadályozni több mint tizenhat hónapja a társadalomban jogos követelést? 

sorolta kérdéseit maz MSZP elnöke.

A DK láncos kutyákról szólt

Kedden "bőrfejűek szervezett csoportja" várta azokat az ellenzéki képviselőket, akik népszavazást kezdeményeztek volna a vasárnapi boltbezárásról, a Fidesz tehát mára belekezdett a leggusztustalanabb módszerek alkalmazásába is, hogy elhallgattassa saját népét - fogalmazott a DK szóvivője, Grétzy Zsolt, hozzátéve:

"ahhoz, hogy Orbán megakadályozhassa, hogy az emberek döntsenek saját életükről, vasárnapjukról, ma már Kubatov Gábor láncos kutyáinak szabadon engedésére is szükség volt".

Hirdetés

Hirdetés