Hirdetés

Hirdetés

Levágta egy fiú lábait a villamos

2015.08.24. 19:12

A súlyos baleset Budán történt.

Hirdetés

Villamos gázolt el egy fiatal férfit Budapesten, a Budagyöngye és a János kórház között vasárnap éjszaka, a sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn elmondta: vasárnap éjfél előtt kaptak jelzést arról, hogy villamos gázolt el egy fiatalembert. A sérült a villamos alá szorult, a tűzoltók emelték ki a jármű alól, majd átadták a mentőknek.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete közölte, hogy vasárnap éjjel a helyszínről súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy 18 év körüli fiatalembert, aki eszméletlen állapotban volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI megkeresésére azt írta: a baleset a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca kereszteződésében történt, annak körülményeit a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja. Az esetről elsőként beszámoló Origo hírportál úgy értesült, hogy a 61-es villamos gázolta el a fiatal férfit, akinek mindkét lábát csonkolni kellett.

A sínek között feküdt

A BKV Zrt. az MTI megkeresésére azt írta, hogy a Hűvösvölgy irányába közlekedő 61-es villamos vasárnap éjjel egy, a vágányok között fekvő férfit gázolt el. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés