Négy migráns molesztált egy táncos lányt

2015.09.10. 15:38

Négy migráns molesztált egy táncos lányt

Azt mondja, kettészakadtak benne az érzések.

Hirdetés

Hirdetés

Négy migráns férfi erőszakoskodott a Magyar Táncművészeti Főiskola egyik néptáncos hallgatójával, Paksa Eleonórával. A történetet az érintett mondta el a Mandinernek.

Múlt hét csütörtökön este tíz óra környékén jöttem ki az Erkel Színházból. Akkor lett vége a West Side Story próbájának. Indultam volna a Blaha Lujza tér felé, amikor egyszerre ott termett négy migráns fiatalember. Követni kezdtek, aztán az egyik megfogta a táskámat, a másik a karomat fogta le, ketten meg elém álltak...

A lánynak szerencséje volt, hogy két perc múlva rendőrök bukkantak fel az utcában, mire a támadói elfutottak.

Kettészakadtak az érzéseim. Eddig úgy voltam vele, hogy ha itt is háború lenne, én is menekülnék, ha lenne családom, én is védeném őket, ha lenne veszítenivalóm, próbálnám megmenteni. Szóval próbáltam eddig ilyen liberálisan felfogni az egész kérdést. Most meg úgy vagyok vele, hogy természetesen nem kell őket bántani, nem tudom, hol és hogyan kellene elhelyezni őket, de ne itt legyenek. Ez ugyanis akárkivel megtörténhetett volna. Az édesanyámmal is, a legjobb barátnőmmel is. Arra meg nincs biztosíték, hogy mindig épp jókor jelenik meg néhány járőr.

A teljes interjú itt olvasható!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés