Hirdetés

Hirdetés

Már két nyíregyházi gimnázium is a miskolciak mellett

2016.01.19. 13:57

Már két nyíregyházi gimnázium is a miskolciak mellett

Tovább nő a felháborodás.

Hirdetés

A miskolci Herman Ottó Gimnázium nevelőtestülete január 6-án nyílt levélben tette közzé azokat a problémákat, amelyek szerintük mostanra oda vezettek, hogy az egész oktatási rendszert látják veszélyben, úgy vélik, kaotikussá vált minden, bizonytalanság, elkeseredettség, sokszor apátia uralkodik a tanári szobákban. 

"Az egész oktatási rendszert látjuk most már veszélyben! Kaotikussá vált minden! Bizonytalanság, elkeseredettség, sokszor apátia uralkodik a tanári szobákban."

- írják többek között a miskolci pedagógusok.

Nyíregyháziak is mellette

Tanítanék.com portálon közétett levélhez egyre többen csatlakoznak, kedd koradélutánig már száztizenhét közoktatási intézmény és közel tizenkétezer egyéni csatlakozó áll ki a miskolci pedagógusok mellett. Nyíregyházáról eddig két intézmény állt szimbolikusan az ügy mellé: a Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium tantestülete az elsők között, tizenegyedikként, a Krúdy Gyula Gimnázium tantestülete pedig ötvenharmadikként csatlakozott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye több településéről is csatlakoztak oktatási intézmények a felhívásra. Többek között itt találjuk a Tiszavasvári Váci Mihály Gimnáziumot és a vajai Tavirózsa Óvodát is. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés