Hirdetés

Starbucks kávézóban is robbantottak az öngyilkos merénylők

2016.01.14. 08:01

Terrortámadás Indonéziában.

Hirdetés

Hirdetés

Több helyen is robbanás volt január 14-én, csütörtökön az indonéziai főváros, Jakarta központjában. A rendőrség szerint legalább hat ember, köztük három rendőr életét vesztette - írja a hirado.hu. Lövéseket is lehetett hallani. Az egyik robbantást videóra vették.

Nagy erejű robbanás volt az ENSZ jakartai irodája előtt, majd további detonációkat és fegyverropogást lehetett hallani a világszervezet egyik regionális képviselője, Jeremy Douglas Twitter-bejegyzése szerint. Sajtóértesülések szerint összesen hat robbanószerkezet lépett működésbe. Rendőrségi források szerint legalább egy robbanást öngyilkos merénylő idézett elő. Az egyik robbanás helyszíne egy Starbucks kávézó volt, egy másik egy bevásárlóközpont közelében történt. Szemtanúk szerint azonban a Starbucks kávézóban egyszerre hárman is robbantottak. A támadásban egy rendőrségi szóvivő szerint legalább hat ember meghalt, köztük három rendőr.

Az AP információi szerint legalább három öngyilkos merénylő robbantotta fel magát Jakarta belvárosában, két fegyveres pedig a közelben található rendőrőrsöt támadta meg.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés