Hirdetés

Hirdetés

Tele vannak a boltok! Látod ezt, Fidesz-KDNP?

2015.12.20. 12:48

Itt szavazhat a vasárnapi nyitva tartásról! Szavazzon!

Hirdetés

Márton Roland, a szocialisták alelnöke vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, decemberben több millió állampolgár bizonyította vasárnapi vásárlásaival, hogy nem ért egyet a boltok zárva tartásával. Ez alátámasztja a témában készült felméréseket is, amelyek átlaga szerint a lakosság 73 százaléka a hét utolsó napján is nyitott boltokat szeretne - tette hozzá.

Az ellenzéki politikus Magyarország legnagyobb problémájának a katasztrofálisan alacsony fizetéseket nevezte. Pedig a munkavállalóknak a rengeteg túlóra és pluszmunka miatt alig marad szabadidejük - folytatta Márton Roland, aki szerint ez az oka annak, hogy a magyar családoknak a vasárnapi bevásárlás maradt az egyetlen közösen eltölthető programja. "Persze a felső tízezer pártjának milliomos politikusai ezt nem értik" - fogalmazott az MSZP alelnöke.

Debrecenben mi mást tapasztaltunk

Aranyvasárnap délelőtt a debreceni belváros több boltjában tapasztaltuk a kényelmes vásárlás előnyeit, azaz egyáltalán nem volt tömeg! Sőt! Ott a boltok java ma sincs nyitva. Több kisebb üzletben jártak kollégáink, háromnál többen sehol nem álltak előttük a pénztárnál. A nagy piacon az elárusító asztalok negyede üres volt. A legtöbben egyébként a sertéshúsos pultoknál álltak sorban.

Hirdetés

Hirdetés