Hirdetés

Visszahívott egy játékot az IKEA

2016.01.14. 11:29

November óta van az üzletekben.

Hirdetés

Hirdetés

Visszahívja LATTJO dobverő és LATTJO nyelves dob termékeit az IKEA, mert a munkatársak többször is jelentették, hogy gond van a játékokkal.

Fulladást okozhat

Az IKEA arra kéri vásárlóit, hogy aki korábban LATTJO dobverőt vagy LATTJO nyelves dobot vásárolt, haladéktalanul vegye el azt a gyermekétől és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol a vételár teljes összegét visszakapja. A termékvisszahívás a cég szerint megelőző céllal történik, mivel IKEA-munkatársak hat esetben jelentették, hogy a dobverő gumi vége leesik, illetve könnyen lecsavarható. Az eltávolított gumigömböt a kisebb gyermekek lenyelhetik, ami akár fulladást is okozhat. Az IKEA eddig egyetlen balesetről sem értesült.

November óta árulják

A termékek valamennyi játékbiztonsági előírást betartva készültek, lettek tesztelve és kaptak engedélyt kiskereskedelmi értékesítésre. Mindezek ellenére, későbbi vizsgálatok során olyan további kockázati tényezőkre derült fény, amelyekre a szabványok és előírások nem tértek ki - közölte a cég. A LATTJO dobverő és a LATTJO nyelves dob 2015. november 1-je óta kapható a világ összes IKEA áruházában. A termékek bármelyik IKEA áruházba visszavihetőek, és a vételár teljes összege visszajár. A teljes pénzvisszafizetéshez nincs szükség a vásárlást igazoló nyugta bemutatására.

További információ található az IKEA weboldalán: www.IKEA.hu, vagy az IKEA telefonos ügyfélszolgálatán, a 06 1 460 31 60-as telefonszámon.

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés