Hirdetés

Minden betyár, akár fehérnép is, méresse meg magát Hortobágyon!

2016.06.23. 13:29

Minden betyár, akár fehérnép is, méresse meg magát Hortobágyon!

Hirdetmény a belevaló sportbetyárok mindegyikének széles e honban

Hirdetés

Hirdetés

Figyelem, figyelem, közhírré tétetik mindenkinek e honban!  Júniusnak 25., szombati napján    kedvnek és erőnek bőviben levő minden betyár, akár fehérnép is, méresse meg magát és sportosság-béli jártasságát, hiszen az edzettség elengedhetetlen midőn az elbitorlott zsákmánnyal iramodni kell a fene végtelen pusztán.

A zsűri három kategóriában listába véend a csudafitt sportbetyárokat mind:

gyalogbetyárok, kik 7, 10 és különösen veszedelmes helyzetben 22 km-en át  kitartással bizonyítják  erényeiket a gyaloglásban

futóbetyárok, azon honleányok és honlegények, kik képesek a szikkadt  és napérlelt, vagy éppen a mélyre áztatott Hortobágyon való szakadatlan, ámde jókedvű szaladásra, anélkül is, hogy pandúr lépte törne rájuk 7, 14 vagy 21 km-en keresztüle

a modernebb felfogású betyárok alkalmazkodván az újabb idők messze halló szavaihoz indulhatnak jól pumpázott kétkerekű tekergőiken, mit hívnak biciklinek hosszan évek sora óta. Élvezkedhetnek is 22 vagy ha tetszenék 42 km-en át.

A helyszín található a híres-neves Hortobágyon, hol megbúni lehetetlen, a Mátai Ménes bemutató lovaspálya mellett. A betyárok leírása: napsütésben napellenzős kalpaggal, míg  vad pusztai fergeteg-viharban nyakukat behúzva igyekeznek minél előbb a célt, mint menedéket elérni. Mindezen lészen jól megszervezve a 13. E.ON Délibáb Terepfesztiválon. 

Az érdeklődők bővebben informálódhatnak a www.futanet.hu betyároldalon.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés