Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Éljen az ifjú pár! Szájmaszkban, járvány idején mondták ki a boldogító igent

| 2020. 04. 19. | 13:44:00
A nyíregyházi Réka és a nyírbátori Gábor nem változtatott az eredeti terveken.
Éljen az ifjú pár! Szájmaszkban, járvány idején mondták ki a boldogító igent
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A koronavírus okozta járvány miatt sok esküvőt is kénytelenek elhalasztani a házasulandók, mert nem szeretnék megfosztani családtagiakat, barátaikat életük legnagyobb eseményéről. Önmagukat pedig attól az élménytől, hogy a boldogító igen kimondása után gratulációkat fagadhassanak, és együtt ünnepeljenek a lakodalomban. Erre ugyanis a pandémia alatt most nincs lehetőség. Házasodni azonban szabad, megfelelő óvintézkdések betartása mellett.

A nyíregyházi Lakatos Réka és a nyírbátori Nagy Gábor hét éve alkot egy párt. Azt szokták mondani, a hetedik év a kritikus egy pár életében, erre azonban immár Nagy-Lakatos Réka és Nagy Gábor az élő cáfolat. Szerelmüket épp hét év után koronázták meg azzal, hogy kimondták a boldogító igent.

Réka (25) pszichológus, Gábor (27) termékértékesítő. A nagyon boldog és büszke, újdonsült anyós, Pásku Judit a közösségi oldalon osztotta meg a lánya és - most már - veje április 18-i esküvőjén készült fotókat.

Mint megtudtuk, ez volt az eredeti dátum a házasságkötésre, már januárban bejelentkeztek az időpontra. Akkor még nem tudhatták, hogy áprilisra egy világjárvány tombol majd a világon.

Az ünneplés így elmarad, majd ha elmúlik a járvány, megtartják a lagzit. Azért is nem akartak változtatni, mert eredetileg is csak szűk körben tervezték a polgári szertartást, jövőre akartak nagy családi-baráti táncos mulatságot, de ez a jelenlegi helyzetben még bizonytalan. Az esküvő Újpesten volt, mert a fiatalok ott élnek. Így a nyíregyházi és nyírbátori szülők, testvérek utaztak az eseményre.

Nagyon figyeltük a híreket, hogy ne legyenek szigorúbb korlátozások, hogy mi is jelen tudjunk lenni az eseményen, így nagy volt az izgalom

- mesélte Pásku Judit, aki hozzátette:

nagyon bensőséges, meghitt volt a szertartás, empatikusak voltak a anyakönyvi hivatal munkatársai, elfeledtették velünk a kinti világ félelmeit.

A két hivatali dolgozóval együtt összesen tízen lehettek jelen a ceremónián, így az örömszülők és a testvérek ott lehettek.

Pásku Judit még azt is elárulta, hogy az utcán mindenki arcára mosolyt, kedvességet varázsolt az örök hűséget esküdött, két fiatal üdítő boldogsága.

Cs.K.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés