Hirdetés

Hirdetés

Fodor Imit szeretjük!

2016.02.11. 10:32

Fodor Imit szeretjük!

Fodor Imi az új Déri János. Szakács Béla írása

Hirdetés

Számomra Fodor Imi az új Déri János. Lassan egyéves lesz a fiataloknak szóló televízióadó, a Petőfi TV. A 2015. március 15-i indulást rengeteg kritika érte. Azóta inkább a szánakozó elhallgatás jellemzi: mondhatni, már a kritikusokat sem érdekli.  

Az tagadhatatlan, hogy az önmagát kereső Petőfi TV még mindig nem találta meg a saját hangját. Időnként visszanyúl a Z+ tévéhez, van, amikor divatot próbál kreálni, mint az index.hu. Vállalja a gagyi promóciót (pl. A Dal) és kiszolgálja a pesti sznobokat. A vidéket viszont következetesen leszarja épp úgy, mint a közszolgálati sportcsatorna. Érdemes lenne összeszámolni, az eltelt közel egy év alatt mennyi vidéki zenész, zenekar volt vendég a csatornán.

Van azért pozitívum is. Az elmúlt tíz év legeredetibb műsorvezetőjét a Petőfi TV termelte ki. Fodor Imréről van szó, aki valóban egyéniség. Kellőképen intelligens, könnyed. Ugyanakkor soha nem akar okosabbnak látszani, mint a riportalany. Számomra Fodor Imi az új Déri János. És nem csak a bajusz és a zavaros öltözködési stílus miatt. Ráadásul mi, debreceniek egy picit magunkénak is tudhatjuk, hiszen Fodor Imre 2006 felvétet nyert a Debreceni Egyetem bölcsész karára. Felvették, de halasztott.

Miatta érdemes a Petőfi TV-t nézni. És remélhetőleg mást is. Azokat a műsorokat, amik ez után találják meg a műsorvezetőt. Amikor is tényleg méltó utódja lehet Dérinek.  

Szakács Béla

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ajánljuk még