Hirdetés

Ezzel a telefonnal még verekedni is lehet

2015.09.09. 17:14

Ezzel a telefonnal még verekedni is lehet

Ráadásul még okos is.

Hirdetés

Nyolcmagos, nagy teljesítményű, vízálló okostelefont mutatott be az EVOLVEO. A Strongphone Q8 4G/LTE támogatással, MIL-STD-810G: 2008 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az EVOLVEO új készüléke nemcsak a strapatelefonokkal kapcsolatos igényeknek felel meg, de megállja a helyét az okostelefonok versenyében is. A Strongphone Q8 megfelel az IP68-as szabványnak, ami azt jelenti, hogy ellenáll a pornak, valamint 60 percig 1,2 méter mély vízben vízálló is. Ezen felül a telefon a MIL-STD 810G katonai szabványnak is eleget tesz így ellenáll a nedveségnek, rezgésnek, homoknak és a szélsőséges hőmérsékleteknek.

Mindezt nemcsak a külső, gumírozott keret teszi lehetővé, hanem a SolidStone elnevezésű belső, szilárd védőkeret is, amely magnézium felhasználásával készült. Ez az egyedülálló keret adja a telefon erős mechanikai szilárdságát, ami az ütődések és leejtések következményei ellen nyújt védelmet. A High Definition IPS kijelzőt fokozottan karcálló Gorilla Glass 3 fedőréteg védi. A minél tisztább és jobb minőségű kép eléréséhez a MiraVision technológiát használják. A telefon kijelzőjének felülete speciális kezelést kapott, így akár vizes kézzel vagy kesztyűben is kezelhető.

A grafikai teljesítményről és a képminőségről a nyolcmagos, 64 bites grafikus processzor (Mali-T760) gondoskodik, míg a megfelelő teljesítményt és a gyorsaságot az 1,7 GHz-es MediaTEK True 8 Core processzor biztosítja. Az alkalmazások zökkenőmentes futtatását a 2GB memória teszi lehetővé, amelyhez 16GB-os belső tárhely tartozik. Az NFC képes okostelefon támogatja a nagysebességű 4G/LTE hálózatot, amelyen keresztül elérhető a gyors böngészés, nagy méretű fájlok akár 150 Mb/s sebességű letöltése valamint akár 50 Mb/s küldési sebesség is. A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk.

Galéria

Hirdetés

Hirdetés