Hirdetés

Gyors és jó? Debreceni cég érdeme!

2015.08.03. 18:21

Gyors és jó? Debreceni cég érdeme!

Ön hirdet a neten? A Slamby Classifier 93-95 százalék pontossággal dolgozik.

Hirdetés

2015 elejétől működik együttműködik a Debrecenből induló Slamby-Semantics Kft. és a Jófogást üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary Kft. – Az együttműködésünk célja az volt, hogy az automata kategorizálási funkció bevezetésével, melyet a Slamby Classifier terméke biztosít, gyorsítsuk a hirdetésfeladás folyamatát, valamint javítsuk a felhasználói élményt azzal, hogy kevesebb beviteli mező kitöltésével tölthessék fel a felhasználóink eladásra szánt portékáikat a Jófogásra –mondta Palocsay-Zubor Géza a Schibsted CMH Kft. képviseletében.

 A Slamby Classifier, egy egyedi fejlesztésű szövegértelmező technológián alapuló automata kategorizáló rendszer, mely képes a szöveges dokumentumok automatikus, villámgyors és nyelvfüggetlen feldolgozására. A mára piacvezetővé vált Jófogás.hu oldal elsőként Magyarországon alkalmazta a Slamby Classifiert, ami

93-95 százalékos biztonsággal javasol kategóriát a felhasználóinak új hirdetés feladásakor, a beírt címsor és a hirdetés szövege alapján.

Az újonnan bevezetett funkció rengeteg időt spórol, a főleg több terméket egyidőben feltölteni kívánó eladóknak. A rendszer elolvassa a hirdetés címét és szövegét, azt megérti, és tartalma alapján bekategorizálja. Ehhez megtanulja az adott oldal kategória struktúráját, és az oda korábban feltöltött hirdetéseket. Az ott tanultak alapján képes az új hirdetéseket elolvasni, megérteni és  nagy pontossággal automatikusan kategorizálni.

A Jófogáson a Slamby Classifier használatának köszönhetően felgyorsult a hirdetésfeladás folyamata, a visszajelzések alapján a felhasználók szinte teljes mértékben elfogadják az automatikusan hirdetéséhez választott kategóriát. – Nagyon örültünk, hogy az együttműködés létrejöhetett és a termékünket a  Jófogás.hu Magyarországon elsőként kezdte el használni! Így közösen együtt dolgozva fordíthattunk nagy figyelmet az oldal felhasználóinak visszajelzéseire és javíthattuk innovativ eszközünk segítségével a felhasználói élményt a Jófogáson! Az első félév pozitív tapasztalatainak köszönhetően, közösen tervezzük a nemzetközi  cégcsoporton belül történő továbblépéseket, termékünk  szélesebb körben történő elterjedése érdekében – nyilatkozta Mezei Péter, a Slamby-Semantics Kft. ügyvezetője.

Galéria

Hirdetés

Hirdetés