Hirdetés

Hirdetés

A Keresztapa a debreceni Nagytemplomban

2015.08.10. 19:17

A Keresztapa a debreceni Nagytemplomban

Legendás filmzenék csendülnek fel Mága Zoltán előadásában.

Hirdetés

A Filmzenék Csillagai című előadásával augusztus 8-án indul országos turnéra Mága Zoltán, aki a következő négy évben tavaly megkezdett világkörüli koncertkörútját is folytatja - közölte a hegedűvirtuóz kommunikációs ügynöksége.

A magyar közönség a Filmzenék Csillagai című produkciója előadásain találkozhat a művésszel, aki augusztus 8-án országos turnéra indul sztárvendégeivel. A gálaestet Egerben, Siófokon, Debrecenben, Székesfehérváron, Siófokon, Sümegen, Szegeden, Békéscsabán és Kaposváron is megrendezik. A programban olyan filmek ismert dallamai csendülnek fel, mint A keresztapa, a Profi, a Volt egyszer egy vadnyugat, az Óz, a csodák csodájáig, a Schindler listája vagy a Love Story.

A műsorban rendhagyó feldolgozásban hallhatja a közönség a harmincas évektől a kilencvenes évekig készült magyar és külföldi filmek népszerű betétdalait. Andrew Lloyd Webber, Ennio Morricone, Nino Rota és további számos híres zeneszerző dalát elismert művészek adják elő.

A gála sztárvendégei között szerepel Tokody Ilona Liszt- és Kossuth-díjas operaénekesnő, Kiss B. Atilla Kossuth-díjas tenor, Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész, Malek Andrea többszörös Artisjus- és EMeRTon-díjas énekesnő, Szulák Andrea EMeRTon-díjas dzsesszénekesnő, Zsédenyi Adrien EMeRTon-díjas énekesnő és Nyári Károly Lyra-díjas dzsesszzongorista, énekes-dalszerző.

A produkciót, amelynek premierjét májusban nagy sikerrel a Budapesti Operettszínházban tartották, Mága Zoltán a Kossuth-díjas rendezővel, Kerényi Miklós Gáborral közösen állította színpadra.

A debreceni előadás augusztus 19-én, 22 órakor kezdődik a Nagytemplomban.

További információk itt!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés