Hirdetés

Aki csokit megy enni, féláron utazhat

2015.11.04. 11:21

Aki csokit megy enni, féláron utazhat

Az édesszájúaknak kedvez most a MÁV.

Hirdetés

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START a IV. Szolnoki Csokoládé Fesztivál és Nemzetközi Csokoládé Találkozó rendezvényre utazóknak. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a szolnoki állomásra, kivéve a GYSEV járatait.

Le kell bélyegeztetni a jegyet

A kedvezményes árú menetjeggyel az odautazást legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, november 5-én 0 órától lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvény napját követő napon, november 9-én 24 óráig kell befejezni. Az utazási kedvezmény kizárólag másodosztályra szól, elsőosztályon a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a vonat típusának (IC, gyors, sebes) megfelelő felárat is felszámítja a vasúttársaság. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a rendezvény helyszínén lebélyegzik. A bélyegzés helye: MÁV-START stand, a bélyegzés ideje: november 6-án 12-18 óra között, november 7-én és 8-án 10-18 óra között.

Minőségi csoki minden mennyiségben

A fesztivált szervezők célja a minőségi csokoládégyártás és fogyasztás magyarországi népszerűsítése. A kézműves csokoládémanufaktúrák és édességkészítő mesterek bemutatkozása mellett nemzetközi csokoládétalálkozó, képzőművészeti kiállítás, filmbemutatók, improvizációs színházi produkciók, koncertek és „csokigyár” is  várja a látogatókat.

További részletek a fesztivál weboldalán olvashatók!

Hirdetés

Hirdetés