Hirdetés

Hirdetés

Brit sztárbanda jön Debrecenbe

2015.09.24. 13:27

Brit sztárbanda jön Debrecenbe

A Campus fesztiváli fellépés után forró hangulatú klubkoncerttel térnek vissza.

Hirdetés

A drum 'n' bass, trance, rock és punk elemeket vegyítő Enter Shikari a Campus fesztiválos fellépése után most egy forró hangulatú klubkoncertre érkezik a Roncsbár színpadára, hogy testközelből is átadja a színpadi energiákat.

Az Enter Shikari egykor a szó szoros értelmében berobbant a brit könnyűzenébe, alapvetően egy rétegműfajból addig sosem látott sikereket aratva. 2006-2007 tájékán minden az Enter Shikariról szólt a szigetországban: első lemezének megjelenésekor sorra zsebelte be „az év felfedezettje”, „az év újítója”, „a legnagyobb feltörekvő” és egyéb díjakat – de nem csak azokat, hanem a közönség rajongását is. A Londonhoz közeli Hertfordshire-ből származó együttes nem csupán a Prodigy-tradíciót a hardcore-hagyománnyal ötvöző elektronikus-metál-punkrock zenjével hódított, hanem az ehhez szorosan hozzátartozó, letaglózó erejű színpadi produkciójával. Egy Enter Shikari-fellépés maga volt (és persze a mai napig az!) a brutális energiabomba, nem véletlen, hogy mindmáig az egyik legnépszerűbb koncertzenekar, és bizony a fesztiválokat is könnyedén fel lehet osztani Enter Shikari-koncertre és minden más egyébre. A hatalmas népszerűség és a látszólagos keménység ellenére a tagok megmaradtak közvetlen, barátságos fiúknak, ez világosan kiderül szimpatikus interjúikból. Mindeközben úgy tudtak megmaradni a szigorú poszt-hardcore közönség szívében, hogy bátran ironizálnak is, klipjeikben önmagukon is remekül szórakoznak, ami – lássuk be – nem éppen a műfaj sajátja. De mindezek ellenére vagy éppen mindezekért az Enter Shikari mit sem vesztett népszerűségéből, fanatikus rajongótábora egyre dagad.

Időpont: szeptember 30.,

Helyszín: Roncsbár (Csapó u. 27.)

Jegyek kaphatók 5000 forintos áron a Roncsbárban és online az alábbi linkre kattintva: http://tixa.hu/entershikari_roncsbar

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés