Hirdetés

Hirdetés

Csokigyár nyílik Debrecenben!

2015.11.16. 08:48

Csokigyár nyílik Debrecenben!

Sőt! Ön is "dolgozhat" benne. Kóstolni pedig ér!

Hirdetés

Az Istenek eledelét, a csokoládét az amerikai indiánoknak köszönhetjük, na és a spanyol hódítóknak, akik mint az új kontinens egyik legbecsesebb kincsét, elhozták Európába. De mitől lesz finom, krémes a töltelék? Mitől roppan a szánkban? Mi az a temperálás? Hogyan készül a bonbon? Milyen ízekkel lehet még finomabbá tenni? Ebben áll a nagy titok! 

November 21-én és 22-én a Kölcsey Központban mindenre  fény derül a Csokoládénapok és Wedding Show-n.

A „Csokoládégyár” mindent tudó háziasszonya, Hajnika valamennyi kérdésre felel (persze csak arra, ami nem hétpecsétes titkot boncolgat). Bemutatók, workshopok vezetik be a látogatókat a bonbonkészítés, a csokirózsa-gyártás és a temperálás rejtelmeibe. Kérdezzék bátran a szakma mesterfogásairól, titkairól!

Galéria

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés