Hirdetés

Hirdetés

Lepje meg szeretteit egy elegáns koncerttel!

2015.05.21. 21:06

Lepje meg szeretteit egy elegáns koncerttel!

Gájer Bálint, Kocsis Tibor, Vastag Tamás, Lányi Lala és a legenda szelleme egy színpadon. A Cívishír bemutatja

Hirdetés

Elegáns nagykoncerten emlékeznek meg a 100 éve született legendás előadóművészről, Frank Sinatráról tisztelői és követői Debrecenben. A 30-as évek sejtelmes atmoszférájú Amerikáját, egyben az álmok útját a színpadon négy fiatal, hazai tehetség eleveníti meg. A Sinatra-est legfiatalabb fellépője Vastag Tamás, aki kiváló énektudásával és nagyszerű színpadi mozgásával igazán hiteles előadója a legenda dalainak. Sokat elárul ebben a műfajban nyújtott tehetségéről az is, hogy az énekes életéről készült, A Hang című színházi darabban ő testesíti meg a fiatal Frank Sinatrát.

Lányi Lala sokoldalú előadóművész, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, aki a közelmúltban több alkalommal is megmutatta a közönségnek kevésbé ismert oldalát szimfonikus koncerteken. Saját bevallása szerint a My Way című dal érintette meg először Sinatra világából.

Kocsis Tibor imádja a szving szárnyaló dallamait: az X-Faktor győztese évek óta tanulmányozza az amerikai ikont. Korán felfigyelt rá, de igazán akkor kezdte el Sinatra dalait hallgatni, amikor egyik kedvenc előadója, Robbie Williams megjelentette szving témában készült lemezét a 2000-es évek elején. Tibor úgy érzete, ez a stílus is jól áll neki, így beépítette a repertoárjába.

Gájer Bálint, a Dal döntőse, aki fergeteges szving-produkciókkal bűvöli el közönségét, kezdetben dobosnak készült. Sinatra dalainak szeretete és dobos múltja is segítette a műfaj könnyed lüktetésének elsajátításában.

Élje át Ön is, lepje meg szeretteit is: 4 db belépőjegy megvásárlása esetén 20%-os kedvezményt kap a jegy.hu hálózat jegyirodáiban!

Sinatra 100
Kölcsey Központ, Nagyterem
Május 30., szombat, 19.30
Jegyek kaphatók: Napló-székház, Apolló mozi,
www.jegy.hu

Ilyen lesz Sinatra Debrecenben; nézzen bele!

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés