Hirdetés

Hirdetés

Best of műsorszámokkal jön Nyíregyházára a Richter Flórián Cirkusz

szabolcsihir.hu

2021.10.05. 08:34

Best of műsorszámokkal jön Nyíregyházára a Richter Flórián Cirkusz
Fotók: Ásztai Csaba

Szandra, az elefánt utoljára lép porondra. +Képgaléria

Hirdetés

A koronavírus okozta járványhelyzet miatt hosszabb kényszerszünet után tér vissza szeptember végén Nyíregyházára a Richter Flórián Cirkusz, ami az idén 200 éves Richter családot állítja a műsorszervezés középpontjába. A vendégeket látványos cirkuszi showműsor várja állatokkal, akrobatákkal és PomPom bohóccal. 

Richter Flórián ezúttal két különböző lovas szabadidomítás produkcióval is készül, amivel feleleveníti a család tradícióját – mesteri összhang ember és ló között.

Szandra, az elefánt – a cirkusz kabalája – utoljára porondon! (Mint ismeretes, Magyarországon is betiltják a veszélyes állatok szerepeltetését a cirkuszokban). A 47 éves Szandra igazi családtag, hiszen Richter Flórián együtt nőtt fel vele. Ismerik egymás minden mozdulatát, kiválóan tudnak együtt dolgozni. Szandra kedvenc partnerei a tevék, akikkel a legjobban szeret együtt működni. 


Richter Angelina legújabb műsorszáma magasiskola gyönyörű fríz lovon, amihez csatlakozik a zebrák és a tevék kavalkádja. 
PomPom, a bohóc a cirkusz nagy nevettetője. A széles repertoárral rendelkező, pantomimelemeket is felvonultató bohóc rengeteget kommunikál a közönséggel – egyedi karakterével és humorával felhőtlen nevetést varázsol kicsik és nagyok nagy örömére.
Richter Kevin ugródeszka csoport. A Porond Csillaga díjjal kitüntetett Richter Kevin és szenzációs, 10 fős akrobatacsoportja ugródeszka segítségével elképesztő tripla és csavart szaltót ugranak a kupola alatt. A világon egyedülálló forgások és többszaltós kombinációk fiatalos és hangulatos előadásmódban.
Az akrobaták 14 méter hosszú, légpárnás ugrócsíkon elképesztő ugrások sorozatait mutatják be többek közt csavart és duplaszaltókkal dúsítva.

Előadások

Október 7-10.
Nyíregyháza, Bujtosi park

Csütörtök: 18:00
Péntek: 18:00
Szombat: 15:00; 18:00
Vasárnap: 11:00; 15:00

Bővebb infó: https://www.richterfloriancirkusz.hu/

Galéria

cirkuszRichter Flórián Cirkusz

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés