Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyáron sem pihennek a nyíregyházi kosarasok

| 2022. 06. 27. | 11:59:00
Családi nappal zárták a szezont, kezdődhetnek a táborok.
Nyáron sem pihennek a nyíregyházi kosarasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Családi napot tartott a Nyíregyházi Kosárlabdát Szeretők Közhasznú Sportegyesülete június 25-én.

A korábbi években is voltak hasonló rendezvényeink, de az elmúlt két évben ilyen nagyszabású, családi napot nem tudtunk szervezni a járványügyi korlátozások miatt - mondta Balogh Béla elnök.

Az utánpótláskorú játékosokat és szüleiket hívták egy kötetlen, vidám, élménydús napra, és igaz már nyári szabadságolások voltak, de többségük részt vett a rendezvényen. Június 25-én, szombaton, reggel 10-től délután 5-ig pattoghatott a labda az egyesület bázisiskolájában a Bánki Donát Műszaki Iskola udvarán, a streetball pályákon és a tornateremben. A szülők a lelátóról is szurkolhattak, hiszen a csapatküzdelmek a teremben, míg a dobóversenyek és 3x3 küzdelmek az udvari streetball pályákon zajlottak, ahol a szülők is bekapcsolódhattak és családi küzdelmek alakultak ki.

A versenyek résztvevői díjat kaptak, majd a közösen készített 150 adag babgulyást fogyaszthatták a résztvevők, de a szülők is sok finomságot hoztak.

Négy hét nyári tábor következik a kosárlabdát szerető gyerekeknek, majd augusztusban edzőtáborokban vesznek részt az U14-e leány és U16, U18 fiú csapatok Gyulaházán. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés